18 Eylül 2010

böyle buyurdu piladam

Yıllardır aynı devran döner gider.Erkek pisliğin tekidir ama kadın dünyanın en masum insanıdır.Eğer bu zihniyet böyle olmasaydı belki bi halta yarayabilirdi aşklar.Kadınlar der ki erkekler ibnedir,erkekler de derki kadınlar terlik gibidir,giy ve at.Bu mu yani sizin aşk anlayışınız.Bu mu sevginiz.Lanet ediyorum her geçen gün sevginin kıymetine ve sevmiş gibi yapan bütün mahlukatlara.
 Anlamadığım bişey daha var,ulan seviyoruz işte neyin vasvatası bu.Bi de utanmadan yalanlar dönüyo aman ne güzel ne tatlı,söyleyin yalanları pis mahlukatlar.
 Bi insanın peşinden koş,deli gibi sev,hatalar yapsın,sende yap ama hep haksız çıkan bi taraf olsun.yok ya başka derdiniz? sevmeyi bilmiyosan sevme.Terk ediceksen,boktan sebeblerle arkana bakmadan doğru bildiğin yalanlarınıda bırakıp gidiceksen SEVME.
 Bu dünya,bu ülke ve bu ülkenin insanları çok boktan.Günlerce sev,aylarca peşinden koş ama bi doğrusu varsa o hep doğrudur.hadi ya valla mı? sen hiç haksız değilsin yani..oldu.hepiniz ölün bi zahmen.hepiniz.
 Bilmiyosunuz sevginin kıymetini.illaki seni seviyorum denicek size.illaki bişeyler yapılıcaklar ki size öyle anlıycaksınız sevgileri.Siz gözlere bakarak sevgiyi anlamaktan ne anlarsınız.
 İş güç seks di mi.Yap seks otur tamam.mutlu ol dangalak insan yavruları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ne bakıyosun yazıcaksan yaz.